Udskiftning af vinduer efter mål

Er det blevet tid til en vinduesudskiftning?

Har du brug for professionel hjælp til at få udskiftet vinduerne i dit hus eller i din erhvervsbygning? Så lad os hos Tømrermester René og Casper Nielsen ApS varetage din opgave. Vi tilbyder udskiftning af vinduer for både private husejere og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Haarby, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Assens, Faaborg og mange andre steder i nærheden.

Derfor skal du lade os udskifte dine vinduer

Når du vælger at lade vores virksomhed hjælpe dig i forbindelse med udskiftning af vinduer, så kan du altid forvente, at vi kan varetage hele opgaven fra start til slut. Vi har selv både erfaringen, kompetencerne og ikke mindst udstyret, der skal til for at kunne udføre alt det nødvendige tømrer-, snedker- og glarmesterarbejde i forbindelse med opgaven.

Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med udskiftning og renovering af døre samt tyverisikring til fordelagtige priser. Vi har investeret i en ny Smartlift, hvilket giver os den store fordel, at vi kan komme ind alle vegne. Vindueselementet kan nemlig drejes om på siden af maskinen, så den ikke fylder ret meget.

Den har store brede dæk, som er praktisk, når vi skal køre rundt i haver. På den måde ødelægger vi nemlig ikke haven mere end højst nødvendigt, og vi kan for eksempel også skyde armen på den ud over et blomsterbed eller lignende.

Herudover sætter vi en stor ære i altid at sikre dig et stykke veludført arbejde i højeste kvalitet, og det gælder, uanset hvor stor eller hvor lille din opgave er.

Få rådgivning og vejledning om dine muligheder

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til montering af vinduer. Hvilke vinduer skal du for eksempel vælge? Hvor store skal de nye vinduer være i forhold til de gamle? Hvilket materiale skal de være fremstillet i?

Vi rådgiver dig gerne om den helt rigtige løsning for lige netop dig og din bygning. Vi tilbyder desuden også montering af nyt tag

Kontakt os og få beregnet en pris på udskiftning af vinduer

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer efter mål, så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udvalg af vores arbejde

Her kan du se billeder fra vores udførte opgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Om os

Vi udlejer også industrihaller.

Firmaet dækker en stor del af lokalområdet, men vi kommer også en del omkring på Fyn.

facebook-circular-logo

Kontakt

​Tømrermester René og Casper Nielsen ApS

Stærmosevej 15, 5683 Haarby

Google Maps

Telefon: 20 45 04 48

Alternativt nummer: 64 73 30 13

E-mail: info@renenielsenaps.dk

CVR: 26123682

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.