Profil

At der i dag er et firma der hedder Tømrermester René Nielsen, var en drengedrøm der skulle prøves af.

Tømrermester René Nielsen startede sin virksomhed 1. juli 1996 med adresse hjemme i privaten.

Renés idé med at starte firma var, at der kun skulle være ham, en svend og eventuelt en lærling, og de så skulle tage sig af de kunder der skulle have lavet småting.

Men det tog en anden retning end René havde regnet med og i 2000 kunne han invitere til indvielse af nyt værksted, da virksomheden flyttede fra privaten til Haarby og medarbejderstaben var udvidet til at omfatte 5 medarbejdere.

René har i gennemsnit 7 tømrersvende og 1 lærling og værkstedet er udvidet 4 gange. Firmaet laver mange forskellige ting, det er lige fra udskiftning af glas, til store svinestalde, bindingsværkarbejde, renovering af huse, tilbygninger samt opsætning af udestuer.

Det der kendetegner vores firmaet er, at vi har nogle gode medarbejdere og at det er kvalitet der bliver lavet, og vi så vidt mulig kommer, når vi har lovet det, men det er ikke altid, vi selv er herre over vejret, og udviklingen inden for byggebranchen, men så er det jo dejligt at vi har nogle gode kunder.

Vi fabrikerer også transportkasser i varmtbehandlet træ og udlejer industrihaller.

Firmaet dækker en stor del af lokalområdet, men vi kommer også en del omkring på Fyn.

​René Nielsen ApS

Stærmosevej 15, 5683 Hårby - Mobil 20 45 04 48 - Tlf: 64 73 30 13 - info@renenielsenaps.dk - ​CVR: 26123682

​                                                                                                                     AAAHøjeste kreditværdighed

René Nielsen i Hårby, DK på Houzz